APK Groningen

Iedere auto in Nederland en dus ook in Groningen moet APK gekeurd zijn. Hiervoor moet uw auto gekeurd worden bij een door de RDW erkend APK keuringsstation. Auto Service Groningen is de specialist voor het uitvoeren van uw APK II keuringen. Voor zowel de APK keuring van uw personenauto of dieselauto als voor uw lichte bedrijfswagen kunt u bij Auto Service Groningen terecht.

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) bij Auto Service Groningen kijken we aan de hand van een lijst (RDW) van controlepunten of uw auto nog voldoet aan de regelgevingen voor veiligheid en milieu. U kunt hierbij onder andere denken aan zaken als de remmen, banden, verlichting en besturing. Verder wordt er bijvoorbeeld gekeken naar roestschade op carrosserie en het chassis. Naast veiligheid zullen we tijdens de APK ook milieuaandachtspunten controleren. Bijvoorbeeld een viergasmeting of roetmeting.

Auto Service Groningen is door de centrale ligging in Corpus den Hoorn goed te bereiken. Met onze leenfiets bent u razendsnel weer waar u zijn moet.

Bel ons, of stuur een e-mail voor een APK afspraak, meestal kunt u op korte termijn bij ons terecht!